NUNTA TA LA MALUL MĂRII

„Căsătoria este pentru noi doi; nunta a fost făcută pentru ceilalţi.” – Kim Rhodes

Restaurantul MAREA NEAGRĂ este locul ideal pentru reuşita oricărui tip de eveniment şi perfect pentru orice tip de ceremonie, nuntă, botez, petreceri corporate sau evenimente mondene.

Specific spiritelor tinere, Salonul Grand se potriveşte oricărui tip de eveniment, fiind caracterizat de un interior rafinat, cu elemente de design contemporan şi clasic.

Având o capacitate de maxim 250 de locuri, Salonul Grand a găzduit evenimente private remarcabile, desfăşurate într-o atmosferă relaxantă şi plină de momente memorabile.

Cu o capacitate de maxim 130 de persoane, Salonul Petit este destinat să exprime atmosfera romantică şi plină de prospeţime a unui eveniment de cel mai înalt rafinament. Puteţi organiza orice tip de evenimente: nunţi, botezuri, petreceri aniversare.

Aranjamente şi decoraţiuni – GRATUIT

–   Aranjament central pentru mese, copăcei cu flori, căsuţă de dar şi pahare pentru miri şi naşi (în funcţie de tematica aleasă), decor special pentru prezidiu (litere, colivii, felinare, lumânări cu led, scoici etc), iluminat ambiental în funcţie de tematică şi culoarea dorită, covor roşu la intrare cu petale, lumânări sau coloane greceşti, aranjament piramidă din cupe de şampanie, diverse aranjamente.

–   Dotări pentru ceremonie, în grădină: masă pentru cununie, covor roşu, coloane greceşti, colivii cu flori, felinare, petale.

Servicii de consultanţă – GRATUIT

Consultanţii noştrii te vor sfătui cum poţi să alcătuieşti propriul meniu şi vom stabili împreună principalele momente care vă vor defini evenimentul, şi nu în ultimul rând, vom acorda o atenţie desăvârşită pentru fiecare detaliu în parte.

Personalul – GRATUIT

Întreg personalul care va deservi evenimentul dumneavoastra este GRATUIT: bucătari, ajutor-bucătari, ospătari, personal curăţenie şi întreţinere)

Gusturi colorate şi deserturi rafinate !

Oferta noastră pentru candy-bar este atent selecţionată astfel încât cadrul de poveste al fiecărui eveniment în parte să fie memorabil.  Creăm tot timpul soluţii personalizate pentru oaspeţii noştrii, astfel incât, fiecare moment să fie unic şi ireproşabil.

Pentru evenimentul perfect din viața dumneavoastră, nu  impunem un anumit număr de persoane la rezervare ! Numărul final de persoane va fi stabilit înaintea evenimentului cu o săptămâna când aveți confirmările invitaților, iar ca  vă scăpăm de griji, vă putem oferi și o marjă de 15 – 20 persoane!